BESTIL TRYKSAGER ONLINE 24 TIMER I DØGNET

ALMINDELIGE TRYKSAGER

Vi gør alt for at gøre livet nemmere for vores kunder! Bestil nemt og hurtigt blandt andet almindelige tryksager, POS materialer og e-bøger online til attraktive priser.

EGNE TRYKSAGER

Få oprettet dine mest bestilte tryksager som skabelon. Med en redigerbar skabelon kan du simpelt og enkelt selv skabe en unik tryksag online inden for nogle foruddefinerede grafiske rammer.

LAGER & LOGISTIK LØSNING

Rosendahls tilbyder opbevaring, pluk, pakning og forsendelse af tryksager til konkurrencedygtige priser. Vores lagerløsning er naturligvis integreret i net-to-paper.

VÆLG NET-TO-PAPER FORDI VI TILBYDER ...

TRYKSAGER TIL PHARMABRANCHEN

Vi tilbyder pharma- og procesindustrikunder en specialtilpasset løsning, der letter arbejdet med bestilling af tryksager samtidig med, at de strenge krav til produktion, kvalitet, versionering mv. overholdes.

ONLINE BESTILLING AF E-BØGER

Igennem net-to-paper kan du fremstille din egen e-bog til en meget attraktiv online pris. Vores e-bøger er af højeste kvalitet og produceres efter den internationale ePub standard.

DIN HELT EGEN ONLINE SHOP

Få en webshop, hvor alle dine tryksager, POS materialer, merchandise og meget mere ligger til hurtig genbestilling for alle i virksomheden. På denne måde garanterer du, at din visuelle identitet er ens i alle afdelinger.

BESTIL POS MATERIALER

Rosendahls net-to-paper tilbyder nu, at du kan bestille POS materialer online, der skaber blikfang til f.eks. messehaller, butikker, restauranter, museer, eller hvor du har brug for at sprede dine vigtige salgsbudskaber.

FÅ DIN EGEN SKABELON PÅ NET-TO-PAPER

Net-to-paper løsningen kan gemme alle dine egne grafiske produkter og skabeloner, og bestillinger kan foretages online døgnet rundt. Den indbyggede grafiske editor gør det muligt for dig at designe egne tryksager samt redigere dine skabeloner uden forudgående erfaring med f.eks. Photoshop eller InDesign. I dit kundecenter kan du følge den enkelte ordre, ligesom ordrehistorikken sikrer dig et overblik og gør genbestilling til en leg.

net-to-paper grafisk editor

UDVALGTE KUNDER

GEORG JENSEN

Rosendahls har længe haft et tæt samarbejde med Georg Jensen, når de skal have lavet tryksager. Kenn Saxtorph Haagaard fra Georg Jensen siger således: ”Jeg er blevet positivt overrasket på flere områder”, og uddyber at det blandt andet handler om trykkeriets evne og vilje til at være proaktive samt at leve sig ind i virksomheden og agere inspirator på eksempelvis papirkvaliteter.

LOUISIANA

I mere end 10 år har Rosendahls leveret årlige udsendelser til Louisiana Klubbens flere end 35.000 medlemmer, kulturmagasinet Louisiana Magasin, udstillingskataloget Louisiana Revy, Louisiana Programmet samt løbende produktion af bl.a. særkataloger, plakater, flyers, postkort og bøger! Det er derfor ikke så mærkeligt, at vores farvekyndige områdechef betegner samarbejdet med Louisiana som både vidtfavnende, spændende og tæt.

PLUS FINE

Det veletablerede danske modebrand. Plus Fine, får opsat og trykt deres kataloger hos Rosendahls. Plus Fine laver tøj til kvinder, som er inspireret ud fra rejseoplevelser og et ønske om at skabe klassisk, moderne og etnisk designs. Plus Fine har et fast team hos Rosendahls. Vi mener, det er vigtigt med et tæt samarbejde og at personliggøre vores relationer til kunden.